EN BÜYÜK SHOW - SHOW TV


15 Eylül'de Show TV'de yayın başlayacağı belirtilen En Büyük Show adlı yeni televizyon programı içerisinde fragmanına göre ünlü fransız kanalı TV5MONDE'da yer alan illüzyon şovlarına benzer gösterilerin yer alacağı gözüküyor. Yazının devamında  tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.


Sunuculuğunu Hakan Akkaya, Çağla Şikel, İvana sert, Verda Penso ve Mert Vidinli'nin yapacağı bu program içerisinde sadece illüzyon gösterileri değil aynı zamanda bir birinden ilginç görsel şovların yer alacağı belirtiliyor.

Umarız TV5MONDE'da yer alan program kalitesinde bir program olur ve bizler de birbirinden güzel gösterileri izleme fırsatı buluruz.

Show TV tanıtım sayfasında program hakkında yer alan bilgiler şu şekilde;

Show Tv'den yeni yayın döneminde muhteşem bir şov programı izleyicisiyle buluşuyor. Dünyaca ünlü dans grupları, görselliği ve performansıyla nefes kesecek bir sirk, görsel sanatçılar ve birbirinden farklı şovlarıyla her hafta Cumartesi ve Pazar günleri Show TV izleyicileri 'En Büyük Show'a tanık olacak. Şimdiye kadar yayınlanan gösteri programlarından çok daha farklı olan 'En Büyük Show'a, Türk Show dünyasından her hafta ünlü bir isim de konuk olacak.

SEYİRCİSİNİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK
Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanacak olan "En Büyük Show" çok yakında başlıyor. Seyirciden büyük beğeni toplayacak olan "En Büyük Show"un sunuculuğunu ise, kendilerine özgü anlatımı ve yorumlarıyla; Hakan Akkaya, Çağla Şikel, İvana sert, Verda Penso ve Mert Vidinli  yapıyor.

DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRMİŞ BİR PROGRAM
Şimdiye kadar birçok ülkede yayınlanmış ve dünya çapında ses getirmiş bu programda neler mi oluyor? Her hafta  farklı gösteri grubu ve  farklı şovlar  ile izleyiciler nefeslerini tutacaklar. Las Vegas ve Broadway'in en önemli showlarını izlemek için dünyanın bir ucuna gitmeye artık gerek yok. Tüm bu showlar "En Büyük Show" ile ayağınıza geliyor.


Detaylı bilgiyi http://www.showtvnet.com/eglence/en-buyuk-show/ adresinden alabilirsiniz.

En Büyük Show Tanıtım Fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=pPcanj6yjnI

En Büyük Show Geniş Tanıtım Videosu - Sahne Arkası Görüntüleri

http://www.youtube.com/watch?v=oeyfRG1jvKE